ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ

Се издава магацин 1230m2 Визбегово
Се издава магацин со површина од 1230 м2 во Визбегово. Магацинот располага со рампи за утовар и истовар на камиони. Објектот има соодветен паркинг и обезбедување.
Погледнете
Се издава магацин и канцеларии 472m2 Визбегово
Погледнете


Јазик