HAPSIRË AFARISTE

Jepet me qira depo 1230m2 Vizbegovo
Jepet me qira depo 1230m2 Vizbegovo Jepet me qira depo me sipërfaqe 1230 m2 në Vizbegovo. Depoja është me rampë për ngarkimin dhe shkarkimin e kamionëve. Objekti ka siguri dhe…
Shikoni
Jepet me qira depo dhe zyra 472m2 Vizbegovo
Shikoni