Се издава магацин и канцеларии 472m2 Визбегово

Се издава магацин со канцеларии со површина од 472м2 во Инд. зона Визбегово, Скопје.
Магацинот е со канал за сервисирање на возила и е погоден и за тешки возила.
Има соодветен паркинг простор и обезбедување.

Напишете коментарЈазик