Jepet me qira depo dhe zyra 472m2 Vizbegovo

Jepet me qira depo dhe zyra 472m2 Vizbegovo
Jepet me qira hapësira për zyre prej 472m2 në Vizbegovo, Shkup.
Depoja është me kanal për riparimin e automjeteve dhe është i përshtatshëm gjithashtu për automjetet
e rënda.
Objekti ka siguri dhe parkim adekuate.

Leave a ReplyGjuhë