Се издава магацин 1230m2 Визбегово

Се издава магацин со површина од 1230 м2 во Визбегово. Магацинот располага со рампи за утовар и истовар на камиони.
Објектот има соодветен паркинг и обезбедување.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *Јазик