• Fuqia e energjisë prej 1 kVA deri më 10 Kva
  • Monofazë dhe tre fazor
  • Gjeneratorët jan me motor:
    o HONDA
    o SUBARU
  • Gjeneratorët janë me naftë dhe benzin
  • Garancion 12 muaj
  • Servis dhe pjesë rezerve të siguruara
  • Vendi i origjinës: GJERMANI