• Fuqia e energjisë prej 9 kVA deri 3300 kVA
  • Garancion 24 muaj, ose 1000 ore pune
  • Garancion për furnizim me pjesë reserve të paktën 10 vjet
  • Shërbimi i disponueshëm 24 orë
  • Alternatorët zgjedhen sipas konsumatoritë: MARELLI, STAMFORD dhe CROMPTON GREAVES

PERKINS

Gjeneratorët me motor Perkins janë me fuqi prej 8 KVA deri në 2500 KVA.

Ftohje uji
Rezervoar karburanti me indikatorë
Ngrohës të motorit

DOOSAN

Gjeneratorët me motor Doosan janë me fuqi prej 93 KVA deri në 830 KVA.

Ftohje uji
Rezervoar karburanti me indikatorë
Ngrohës të motorit

FPT

Gjeneratorët me motor FPT janë me fuqi prej 33 KVA deri në 662 KVA.

Ftohje uji
Rezervoar karburanti me indikatorë
Ngrohës të motorit

BAUDOUIN

Gjeneratorët me motor Baudouin janë me fuqi prej 11 KVA deri në 905 KVA.

Ftohje uji
Rezervoar karburanti me indikatorë
Ngrohës të motorit

ECOTORQ

Gjeneratorët me motor Ecotorq janë me fuqi prej 275 KVA deri në 550 KVA.

Ftohje uji
Rezervoar karburanti me indikatorë
Ngrohës të motorit

YAVUZ

Gjeneratorët me motor Yavuz janë me fuqi prej 32 KVA deri në 110 KVA.

Ftohje uji
Rezervoar karburanti me indikatorë
Ngrohës të motorit