• Јачина од 9 kVA до 3300 kVA
  • Гаранција 24 месеци или 1000 работни часа
  • Гаранција за набавка на резервни делови најмалку 10 години
  • Сервис достапен 24 часа
  • Алтернаторите се по избор на потрошувачот: MARELLI, LEROY SOMER и CROMPTON GREAVES

PERKINS

Генераторите со ПЕРКИНС мотор се со јачина од 8 Ква до 2500 Ква.

Ладење со течност
Индустриски издувен лонец
Вграден резервоар за гориво со индикатори
Греач на мотор

DOOSAN

Генераторите со ДООСАН мотор се со јачина од 93 Ква до 830 Ква.

Ладење со течност
Индустриски издувен лонец
Вграден резервоар за гориво со индикатори
Греач на мотор

FPT

Генераторите со ФПТ мотор се со јачина од 33 Ква до 662 Ква.

Ладење со течност
Индустриски издувен лонец
Вграден резервоар за гориво со индикатори
Греач на мотор

BAUDOUIN

Генераторите со БАУДОУИН мотор се со јачина од 11 Ква до 905 Ква.

Ладење со течност
Индустриски издувен лонец
Вграден резервоар за гориво со индикатори
Греач на мотор

ECOTORQ

Генераторите со ЕКОТОРК мотор се со јачина од 93 Ква до 830 Ква.

Ладење со течност
Индустриски издувен лонец
Вграден резервоар за гориво со индикатори
Греач на мотор

YAVUZ

Генераторите со ЈАВУЗ мотор се со јачина од 93 Ква до 830 Ква.

Ладење со течност
Индустриски издувен лонец
Вграден резервоар за гориво со индикатори
Греач на моторЈазик