Контакт

Контакт информации

ЛОКАЦИЈА

  • Адреса Качанички пат 210, Скопје 1000 Северна Македонија
  • Телефон +389 2 2602 071
  • Телефон +389 75 405 353
  • Телефон +389 76 235 577
  • Е-маил baukop.office@gmail.com

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

Контакт форма    Language